mandag den 23. april 2012

Salat med gedeost og oliven

En stor håndfuld rucula 
5-6 blade hjertesalat
3 små forårsløg
En halv agurk
En mild gedeost
Kalamata oliven






















Jeg er af den opfattelse at gedeost er virkelig undervurderet. En mild og cremet gedeost er et vidunderligt alternativ, hvis man har fået for meget af feta og mozzarella. Og sammen med de gode oliven går salaten rendt hos enhver madelsker.
OBS: Husk at det skal være nogle gode oliven. Kalamata er altid et godt valg. De billige smager bittert og jeg har en gang fået at vide, at de er farvet med det samme stof, som man bruger til at farve cowboybukser med, og det er ikke noget man ønsker at spise. 


Skyl ruculaen og hjertesalaten. Hjerte salaten snittes fint. 
Skræl augurken. Del den i to og skrab kernerne ud med en ske. 
Snit agurken og geosten fint. Bland det hele sammen i en skål. 
Top med en smule olivenolie og frisk kværnet peber. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar